Reducem comisionul minim de tranzactionare pe pietele internationale

26/11/2020

Ne bucuram sa te informam ca: incepand cu 3 decembrie 2020 reducem comisionul minim pe ordin executat pentru serviciul StartradeINTL de la 15 EUR la 7 EUR.

Sunt si cateva exceptii:

  • Canada: comision minim pe ordin executat de 15 eur;
  • Austria : comision minim pe ordin executat de 15 eur;
  • Polonia, Suedia, Portugalia, Irlanda: comision minim pe ordin executat de 10 eur.

Sigur, ne-am fi dorit sa le putem reduce la zero, dar asa cum spune o expresie des folosita: " if you’re not paying for the product, you are the product."
Un comision zero nu inseamna niciodata costuri zero de tranzactionare, indiferent de cine iti promite asta. Costuri mai mult sau mai putin ascunse vor exista intotdeauna, caci toti brokerii trebuie in primul rand sa existe si apoi sa genereze profit.

TradeVille a fost si va fi ghidata mereu de principiile transparentei si onestitatii in toate interactiunile sale cu clientii sau partenerii. TradeVille nu a pariat niciodata impotriva clientilor, nu a castigat ceea ce clientii sai au pierdut si nici nu a practicat comisioane sau tarife ascunse. Nu e nevoie sa ne crezi pe cuvant, insa, daca vrei sa intelegi mai bine mecanismele, am pregatit un studiu de caz care te ajuta sa identifici de unde pot aparea costuri la un broker care ofera comision 0%. Il poti gasi pe website: analiza costuri.

Va multumim voua, clientilor care apreciaza serviciile TradeVille si care ne-au ales ca broker.

Gratie voua am fost in mod constant in topul brokerilor de retail in acest an. Ne bucuram sa va putem oferi un comision semnificativ mai mic si va promitem ca lucram in a-l reduce si mai mult, fara a adauga costuri ascunse. Cautam solutii de a oferi comisioane si mai mici de tranzactionare. Va trebui totusi sa le contrabalansam --in totalitate sau partial-- cu alte tarife si comisioane, urmand aceleasi principii ale transparentei si onestitatii.

Lista completa de comisioane StartradeINTL poate fi accesata aici.

Pentru orice intrebari iti stam la dispozitie la adresa de email help@tradeville.eu si prin LiveHelp in timpul programului de lucru (L-V: 9:00-18:00).


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)