TradeVille va intermedia plasamentul privat de obligatiuni Impact Developer&Contractor

Data: 17/11/2020

TradeVille va intermedia in perioada urmatoare plasamentul privat de obligatiuni corporative denominate in EUR pentru Impact Developer&Contractor, dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucuresti pe segmentul Principal la categoria Premium.

Valoarea ofertei va fi de 6 milioane EUR, cu posibilitatea extinderii pana la 15 milioane EUR.

• Scadenta obligatiunilor va fi la 6 ani. Rata fixa anuala a cuponului, platibila semestrial, urmeaza sa fie stabilita prin metoda licitatiei si se va situa in intervalul 5.9% - 6.4%.
  • Vor fi emise maximum 30,000 de obligatiuni, cu o valoare nominala de 500 EUR/obligatiune.
  • Ulterior emisiunii, obligatiunile vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Impact Developer&Contractor este listata la Bursa de Valori Bucuresti pe segmentul Principal la categoria Premium. La inchiderea sedintei de tranzactionare din 16 noiembrie 2020, compania avea o valoare de piata de 371 milioane RON.

Cifrele financiare inregistrate de Impact Developer&Contractor in primele 9 luni din acest an depasesc nivelul record de incasari inregistrate anul trecut, cand compania a avut cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani.

• Venituri totale de 135.3 milioane RON, in crestere cu 35% fata de perioada similara din 2019.

• A fost finalizata constructia unui numar de 500 de apartamente, urmatoarele 130 de apartamente fiind estimate sa fie livrate in prima jumatate a anului viitor.

• Volumul de vanzari a crescut cu 23%, ajungand la un total de 258 de unitati tranzactionate (apartamente + parcari si terenuri).

• In plus fata de contractele de vanzare-cumparare inregistrate, la 30 septembrie 2020 compania avea incheiate precontracte de vanzare-cumparare si rezervari pentru alte 217 apartamente cu o valoare de 120.65 milioane RON.

• Profit net de 13.2 milioane RON, in scadere cu 28% fata de perioada similara din 2019, pe seama cresterii costului cu proprietatile vandute si a cheltuielilor operationale.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.