Plasamentul privat de obligatiuni iHunt Technology intermediat de TradeVille: incheiat anticipat si suprasubscris cu 23%

Data: 27/01/2021

Pe 26 ianuarie, TradeVille a incheiat cu succes un nou plasament privat de obligatiuni corporative pentru iHunt Technology, companie romaneasca de tehnologie specializata in comercializarea de telefoane mobile, gadget-uri si accesorii listata pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti la categoria AeRO - Premium (simbol HUNT).

• Obligatiunile (simbol HUNT25) sunt denominate in lei si au scadenta la 4 ani. Rata anuala fixa a cuponului decisa de emitent in cadrul plasamentului este de 8.75%, platibila semestrial.
  • Au fost oferite 70,000 de obligatiuni cu o valoare nominala de 100 lei/obligatiune. Valoarea plasamentului a fost de 7 milioane lei, in timp ce valoarea totala a subscrierilor a fost de 8.627.900 lei, rezultand intr-o suprasubscriere cu 23%.
  • Majoritatea subscrierilor au fost facute direct din platforma online de tranzactionare TradeVille.
  • Listarea obligatiunilor HUNT25 pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti urmeaza sa fie realizata de TradeVille in calitate de Consultant Autorizat.

Fondata in 2015, iHunt Technology a fost primul retailer online si brand romanesc de telefoane mobile listat la Bursa de Valori Bucuresti (iulie 2019).

• Actiunile HUNT au urcat cu 41% in 2020, capitalizarea bursiera a companiei fiind in prezent de peste 63 milioane lei..
  • In primele 9 luni din 2020, iHunt Technology a obtinut un profit net de 3.9 milioane lei si venituri totale de 26.7 milioane lei (+62% fata de perioada similara din 2019). Cu ocazia publicarii rezultatelor financiare, compania a remarcat cresterea vanzarilor pe seama diversificarii si a adaptarii continue a portofoliului de produse la piata tinta.