iHunt Technology: oferta de obligatiuni?

Data: 01/10/2020

Potrivit informatiilor care sunt deja publice, iHunt Technology se pregateste sa emita obligatiuni corporative denominate in RON in limita a 7 milioane RON cu urmatoarele caracteristici:

• Obligatiunile vor avea o scadenta de pana la 3 ani si o rata anuala a cuponului de 9% (platibil trimestrial sau semestrial).
  • Valoarea nominala a unei obligatiuni va fi de 100 lei.

In primele 6 luni din 2020, iHunt Technology a avut rezultate financiare semnificativ mai bune fata de perioada comparabila din 2019 pe seama promovarii sustinute a brandului, a consolidarii pozitiei competitive si a optimizarii logisticii:

• Venituri de 14.7 milioane RON, cu peste 52% mai mari.
  • Profit net de 1,88 milioane RON, fata de o pierdere de 615.000 lei inregistrata in S1 2019 si de peste 3 ori peste rezultatul obtinut la finalul anului trecut.

In iulie 2019, iHunt Technology a devenit primul magazin online si brand de telefonie mobila din Romania care si-a listat actiunile la BVB (simbol HUNT). De la inceputul anului, actiunile iHunt Technology s-au apreciat cu aproximativ 150%.

Poza: © creativecommonsstockphotos