MAMBricolaj se listeaza pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti

Data: 21/01/2021

Retailerul de materiale de constructii MAMBRICOLAJ s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti, pe sistemul multilateral de tranzactionare

  • Actiunile retailerului de materiale de constructii MAMBricolaj au inceput tranzactionarea pe piata AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzactionare al BVB, sub simbolul bursier MAM.
  • Radu Hanga, Presedinte BVB:

    „ Listarea MAMBricolaj ne bucura in primul rand pentru ca este o premiera, fiind prima companie din acest segment economic care intra la Bursa de Valori Bucuresti, dar si pentru ca este o noua dovada a faptului ca piata de capital sustine dezvoltarea companiilor antreprenoriale romanesti.”

  • Cristian Gavan, fondator si Director General, MAMBricolaj:

    „ Listarea la bursa este o directie strategica a companiei, parte a planului de extindere accelerata a retelei de magazine MAMBricolaj in principalele centre urbane din Romania. Ne propunem sa folosim toate parghiile oferite de piata de capital pentru sustinerea cresterii accelerate si sa dezvoltam un parteneriat de succes cu investitorii de la Bursa.”

  • Ovidiu Dumitrescu, Director General Adjunct, TradeVille:

    „ Succesul plasamentului si listarea MAMBricolaj arata ca Bursa este o optiune pentru companii mari si mici din toate domeniile, care au o afacere serioasa si propun investitorilor un model de lucru onest, bazat pe respect reciproc.”

Retailerul de materiale de constructii MAMBricolaj (MAM) a debutat la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in data de 21 ianuarie, pe piata AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB.

Momentul a fost marcat prin deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare la sediul BVB de catre fondatorul si Directorul General al MAMBricolaj, Cristian Gavan, alaturi de Directorul General Adjunct al TradeVille, Ovidiu Dumitrescu, Consultantul Autorizat care a asistat listarea companiei si plasamentul privat care a precedat venirea la bursa. Evenimentul a avut loc la sediul BVB si s-a desfasurat intr-un cadru restrans, cu respectarea reglementarilor in vigoare privind desfasurarea de evenimente, in contextul pandemiei de COVID-19.

„ Venirea MAMBricolaj la Bursa de Valori Bucuresti ne bucura in primul rand pentru ca este o premiera, fiind prima companie din acest segment economic care intra la Bursa de Valori Bucuresti, dar si pentru ca este o noua dovada a faptului ca piata de capital sustine dezvoltarea companiilor antreprenoriale romanesti. Una dintre principalele lectii pe care ni le-a aratat criza sanitara este ca trebuie sa ne bazam mai mult pe afacerile romanesti si, totodata, sa le sustinem, care, de altfel, este si obiectivul principal al Bursei de Valori Bucuresti. Suntem convinsi ca ne indeplinim acest rol, iar rundele de finantare de peste 2,1 miliarde euro derulate doar in precedentii doi ani o dovedesc pe deplin.”

- Radu Hanga,
Presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti

„ Listarea la bursa este o directie strategica a companiei, parte a planului de extindere accelerata a retelei de magazine MAMBricolaj in principalele centre urbane din Romania. Ne propunem sa folosim toate parghiile oferite de piata de capital pentru sustinerea cresterii accelerate si sa dezvoltam un parteneriat de succes cu investitorii de la Bursa. Prin extinderea retelei de magazine ne dorim sa fim mai aproape de clienti si sa le oferim o alternativa mai eficienta de a-si procura mobila sau accesorii de mobila si de a beneficia si de facilitatea primirii unei consultante profesioniste la pachet cu serviciul de proiectare de mobila"

- Cristian Gavan,
Fondatorul si Directorul General al MAMBricolaj

Despre MAMBricolaj

A fost infiintata in 2011 de catre Cristian Gavan, avand ca principale directii de business comercializarea de materiale si accesorii de mobila si produse conexe, bricolaj in mobila si oferirea de servicii de proiectare in mobila. In prezent, compania opereaza doua magazine in Bucuresti si un magazin online, fiind pregatita sa se extinda in alte arii metropolitane importante din tara.

Clientela MAMBricolaj include atat profesionisti si pasionati de mobila, cat si o categorie tot mai larga a publicului larg interesata de proiectarea si achizitia de mobila potrivit unor cerinte particulare de calitate si spatiu.

Societatea a derulat in septembrie 2020 un plasament privat, intermediat de SSIF TradeVille, prin care a atras aproape 8,5 milioane lei. In cadrul plasamentului privat au fost subscrise 744.418, ceea ce a dus la o suprasubscriere cu 76% a numarului de actiuni scos la vanzare, de 423.000. Pachetul de actiuni a fost cumparat de 65 de investitori, la un pret de 20 de lei/ actiune, ceea ce a oferit MAMBricolaj o capitalizare anticipata de aproape 33,9 milioane lei.

Fondurile atrase prin plasamentul privat vor fi folosite de companie pentru deschiderea de noi magazine in Bucuresti si alte orase precum Brasov, Cluj-Napoca sau Iasi.
SSIF TradeVille este Consultantul Autorizat care a asigurat si admiterea la tranzactionare a actiunilor companiei de bricolaj.

„ Incepem anul cu mai multe evenimente de interes pentru piata: pe de-o parte majorarea de capital a Bittnet Systems, pentru care primul pas se va termina saptamana aceasta, pe de alta parte, listarea a doi noi emitenti pe piata noastra de capital. Succesul plasamentului si listarea MAMBricolaj arata ca Bursa este o optiune pentru companii mari si mici din toate domeniile, care au o afacere serioasa si propun investitorilor un model de lucru onest, bazat pe respect reciproc. Le dorim mult succes in aceasta noua etapa a dezvoltarii lor!”

- Ovidiu Dumitrescu,
Directorul General Adjunct al TradeVille

Fondatorul MAMBricolaj Cristian Gavan detine 67,51% din actiunile societatii, iar Petruta – Puica Gavan are 7,5% din titluri. Diferenta de aproape 25% din actiuni este in portofoliile investitorilor care au subscris in plasamentul privat.

De la infiintare si pana in prezent, MAMBricolaj a inregistrat o crestere continua si accelerata a cifrei de afaceri, urcand de la 1,4 milioane lei in 2011 la 29,4 milioane lei in 2019. Totodata, societatea inregistreaza marje nete de profit substantiale: 11,18% in 2018, 9,4% in 2019, 13,6% in primul semestru al anului trecut. În anul 2019, MAMBricolaj a consemnat un profit net de aproape 2,8 milioane lei, fata de putin peste 3 milioane lei in 2018.

Despre TradeVille

TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piata de capital din Romania si ofera clientilor de retail acces facil si rapid la Bursa de Valori Bucuresti si la marile burse internationale. În 2020, TradeVille a intermediat peste 50% din plasamentele de actiuni si obligatiuni corporative cu o rata de succes de 100% pentru companii din diferite industrii. Tot in 2020, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori Bucuresti cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performantelor bursiere: Brokerul anului pe segmentul de retail, Premiul pentru inovatie in industria de brokeraj si, respectiv, Cel mai activ intermediar pe piata primara a pietei AeRO.Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 71% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)