Angajam Broker- Alatura-te echipei TradeVille

Ai tot auzit probabil ca a fi broker nu e chiar ca-n filme. Asa este. Sigur nu-l vei avea ca sef pe Gordon Gekko. Nu vei fi luat la intrebari de FBI la final de program. Si nici nu vei aparea in presa de peste ocean pentru ca ai fi provocat urmatoarea criza financiara globala. Dar e cel putin la fel de alert si pasional precum in productiile hollywoodiene. Esti inconjurat zilnic de simboluri bursiere si de grafice. De cele mai noi stiri, de cele mai atractive oportunitati. Iar ca broker la TradeVille ai acces la cele mai avansate platforme si aplicatii de tranzactionare. La cele mai multe tranzactii bursiere intermediate si la cea mai vasta comunitate de investitori din Romania. Si dincolo de toate, castigi cei mai frumosi si entuziasti colegi pe care-i vei avea vreodata.

Continuam?

Ce urmeaza sa faci in cel mai activ departament de brokeraj din Romania:

• Esti implicat in cele mai interesante oferte de actiuni si obligatiuni corporative derulate pe piata noastra de capital. In 2020 TradeVille a intermediat peste 50% din numarul ofertelor de actiuni si obligatiuni la Bursa de Valori Bucuresti cu 100% rata de succes.
  • Participi la listarile unor companii tinere si dinamice la Bursa de Valori Bucuresti. Sunt business-uri orientate catre viitor din tehnologie, servicii online, ecommerce sau agricultura digitala.
  • Tii legatura cu clientii TradeVille despre activitatea de tranzactionare si evolutia burselor: actiuni, obligatiuni si ETF-uri listate la Bursa de Valori Bucuresti si marile burse internationale.
  • Participi la efortul continuu de educare pe care-l face TradeVille. Realizezi tutoriale interactive, webinarii si podcast-uri distribuite pe retelele de social media. Oferi feedback despre experienta de utilizare a platformelor si aplicatiilor de tranzactionare TradeVille.
  • Iei parte direct la cresterea accelerata a pietei noastre de capital: din primul an in care Romania devine piata emergenta. Imagineaza-ti potentialul!

Despre tine:

• 1 - 3 ani de experienta pe piata de capital. O buna intelegere a instrumentelor financiare listate la Bursa de Valori Bucuresti si marile burse internationale.
  • Pasionat de brokeraj si piete financiare. Pregatit sa sustii echipa colegilor tai si compania in legatura cu proiectele derulate.
  • Sociabil, flexibil si dornic sa te integrezi rapid intr-un mediu dinamic in care vei putea actiona si impartasi idei si experiente.

Ce iti oferim:

• Un pachet salarial motivant, asigurare medicala si bonusuri frecvente in functie de realizari.
  • Acoperirea costurilor necesare obtinerii certificatelor esentiale pentru activitatea de brokeraj.
  • Un mediu de lucru deschis, interactiv si prietenos la cea mai activa si inovatoare companie de brokeraj din Romania.

Daca te-am facut interesat, ne-ar face placere sa ne trimiti cateva randuri despre tine si un CV actualizat la adresa jobs@tradeville.eu

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 75% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.