Descopera Lite: interfata simplificata a aplicatiei mobile TradeVille

05/07/2021

Din 5 iulie TradeVille iti ofera Lite, noua interfata simplificata a aplicatiei noastre mobile de tranzactionare.

• Creata special pentru investitorii aflati la inceput de drum, Lite se imprieteneste repede cu oricine apreciaza simplitatea in investitii.
  • Esti liber sa-ti alegi interfata cu care te simti cel mai confortabil intr-un anumit moment: Lite pentru simplitate sau platforma extinsa pentru toate functionalitatile avansate.
    Lite e despre simplitate in investitii bursiere fara costuri ascunse si fara compromisuri: vei avea toate beneficiile de care se bucura deja cei aproape 20.000 de clienti TradeVille:
  • Tranzactionezi usor si din aceeasi platforma actiuni, obligatiuni, produse structurate si ETF-uri listate la Bucuresti si pe marile burse din Europa si America de Nord.
  • Ai notificari live, iar portofoliul tau este actualizat in timp real. Stii mereu ce fac investitiile tale
  • Faci alimentari si retrageri rapide. Acestea sunt instantanee 24/7 din Libra Mobile Banking.
  • Beneficiezi de Live Chat integrat, cu asistenta prompta si prietenoasa in limba romana.
  • Ai logare biometrica cu 2FA pentru confort si siguranta. Este disponibila prin recunoastere faciala sau validarea senzorului de amprenta.
    Cum accesezi Lite daca nu esti deja client TradeVille? Simplu:
  • Deschizi un cont de tranzactionare TradeVille. Acum se face 100% online si nu te costa nimic.
  • Instalezi aplicatia mobila TradeVille din Google Play sau App Store si te loghezi. Simplu si Lite.