Impact Developer & Contractor a vandut aproape integral primele 3 faze din ansamblul rezidential Greenfield Baneasa

Data: 11/12/2020

Impact Developer & Contractor a anuntat vanzarea aproape integrala a stocului de apartamente construite in primele trei faze de dezvoltare a ansamblului Greenfield Baneasca din Bucuresti si continuarea lucrarilor la extinderea proiectului.

• Greenfield Baneasa este proiectul de referinta pentru Impact Developer & Contractor. Dezvoltat la scara mare intre 2007 si 2028, pe o suprafata de 60 de hectare, cartierul are trei faze finalizate si inregistreaza un grad de contractare de 98.7%.
  • Potrivit datelor companiei, la 30 noiembrie 2020 mai erau disponibile la vanzare 33 de unitati din cele 2.548 de apartamente finalizate pana in prezent.
  • Greenfield Plaza va cuprinde o zona comerciala si de servicii, centru de fitness si SPA, scoala si gradinita de stat, precum si zone de promenada si recreere.

In perioada urmatoare, Impact Developer & Contractor va derula o noua oferta de obligatiuni corporative care va fi intermediata de TradeVille:

• Plasamentul privat va oferi obligatiuni denominate in EUR, cu scadenta la 6 ani si o rata fixa anuala a cuponului, platibila semestrial, care va fi stabilita in plasament prin metoda licitatiei si urmeaza sa se situeze in intervalul 5.9% - 6.4%.
  • Valoarea ofertei este de 6 milioane EUR, cu posibilitatea extinderii pana la 15 milioane EUR.

Impact Developer & Contractor este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucuresti.

• Compania este listata inca din 1996, in prezent fiind incadrata pe segmentul Principal la categoria Premium cu o capitalizare bursiera care a depasit la inceputul lunii decembrie 400 milioane RON.
  • In primele 9 luni din 2020, cifrele financiare ale Impact Developer & Contractor au depasit nivelul record de incasari inregistrat anul trecut, veniturile din vanzarile de proprietati fiind de 135 milioane RON, in crestere cu 35% fata de perioada similara din 2019.