Cine deschide anul la Bursa de Valori Bucuresti?

Data: 02/02/2021

Prima luna a anului a venit cu 4 noutati din sfera companiilor antreprenoriale de la Bursa, toate acestea fiind asistate de TradeVille

MAMBricolaj (simbol MAM) si-a listat actiunile pe piata AeRO pe 21 ianuarie, dupa ce in toamna a derulat un plasament privat prin care a atras circa 8.5 milioane lei.

• Memorandumul publicat la momentul listarii evidentiaza urmatoarele rezultate pe ultimele 12 luni, respectiv perioada dintre trimestrul 4 din 2019 si trimestrul 3 din 2020: cifra de afaceri de 37 milioane lei si profit net de 4.8 milioane lei.
  • MAMBricolaj urmeaza sa deschida in aceasta primavara al treilea magazin in Bucuresti, iar in partea a doua a anului are in plan deschiderea primului magazin din afara capitalei, in Brasov.

Safetech Innovations (simbol SAFE) si-a listat actiunile pe piata AeRO pe 29 ianuarie, dupa ce in toamna a incheiat cu succes plasamentul privat intermediat de TradeVille prin care compania romaneasca de securitate cibernetica a atras de la investitori 2.5 milioane lei.

• Conform memorandumului publicat, pentru anul 2021 compania estimeaza o cifra de afaceri de 13.9 milioane lei si un profit net de 2.5 milioane lei.

iHunt Technology (simbol HUNT) a incheiat cu succes o noua emisiune de obligatiuni in valoare de 7 milioane lei la o dobanda de 8.75% si o scadenta de 4 ani. Si de aceasta data, plasamentul privat a fost intermediat de TradeVille.

• iHunt Technology va publica rezultatele preliminare pentru anul 2020 pe 15 februarie, iar pe parcursul acestui an va derula o majorare de capital cu aport din partea actionarilor pentru sustinerea planurilor de dezvoltare.

Bittnet Systems (simbol BNET) deruleaza in prezent o majorare de capital asistata de TradeVille la pretul de oferta de 0.59 lei/actiune, perioada de subscriere fiind pana la data de 25 februarie. Grupul tinteste atragerea sumei de 10.7 milioane lei, iar cei care pot subscrie sunt investitorii care detin in portofoliul lor drepturi de preferinta BNETR08.

• Bittnet Systems va publica rezultatele preliminare aferente anului 2020 pe 26 februarie. InformaČ›iile disponibile pana la acest moment arata ca pe ultimul interval de 12 luni (perioada cuprinse intre 1 octombrie 2019 si 30 septembrie 2020) grupul a realizat o cifra de afaceri de aproape 120 milioane lei si un profit brut inainte de impozit de 2.5 milioane lei.