Arctic Stream: plasament privat de actiuni suprasubscris de peste 7 ori

11/06/2021

    Arctic Stream, unul dintre principalii integratori de infrastructura si securitate IT din Romania, a incheiat pe 10 iunie, chiar in prima zi si cu suprasubscriere de peste 7 ori, o oferta secundara de vanzare de actiuni tip plasament privat intermediata de TradeVille.
  • Actionarul majoritar al companiei a oferit spre vanzare un numar de 838.260 de actiuni (simbol AST), pretul final stabilit in oferta fiind de 25 RON/actiune. Subscrierile totale inregistrate au depasit 113 milioane RON, majoritatea acestora fiind facute online prin platforma de tranzactionare TradeVille.
  • In urma incheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipata a Arctic Stream se situeaza la aproape 105 milioane RON.
  • Listarea actiunilor AST pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti va fi realizata de TradeVille in calitatea sa de Consultant Autorizat.
    In linia celor mai noi tendinte globale, Arctic Stream este axata pe tehnologiile recente oferite de Cisco Systems, gigant american de IT care face parte din componenta indicilor bursieri Dow Jones Industrial Average, S&P 500 si Nasdaq 100.
  • Portofoliul de servicii al Arctic Stream include evaluarea infrastructurii IT, activitati de consultanta, alaturi de proiectarea, integrarea si dezvoltarea infrastructurii de date si securitate cibernetica.
  • In prezent, cei peste 50 de clienti ai companiei sunt jucatori importanti din zona de retail, energie si utilitati, atat din sectorul public, cat si din cel privat. Compania vizeaza clienti din domenii noi precum cel financiar si industrial.
  • Proiectele sunt derulate la nivel national atat prin intermediul propriei echipe, cat si prin dezvoltarea unor parteneriate locale, un mix care are avantajul eficientei si al flexibilitatii. Pe masura dezvoltarii relatiilor de business, ar putea deveni posibila asimilarea unora dintre parteneri in cadrul companiei.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)