Actiunile Agroland Agribusiness: debut pe piata AeRO

14/06/2021

    Actiunile Agroland Agribusiness (simbol AAB) debuteaza pe 15 iunie pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti. Prin TradeVille poti tranzactiona actiunile AAB usor si rapid, prin platforma online de tranzactionare si aplicatia mobila pentru iOS si Android.

  • Actiunile AAB au fost emise in plasamentul privat intermediat de TradeVille in aprilie, suprasubscris de 15 ori, prin care compania a atras de la investitori peste 6 milioane RON. Pret final stabilit in plasament: 27 RON/actiune.
  • Agroland Agribusiness este a doua companie din grupul Agroland care se listeaza pe piata AeRO, dupa compania-mama Agroland Business System (simbol AG). In total, grupul a reusit sa obtina peste 22 milioane RON prin trei runde de finantare intermediate de TradeVille.
    Agroland Agribusiness si-a inceput activitatea in 2016 ca o divizie a companiei-mama Agroland Business System, iar din 2017 functioneaza independent juridic si financiar.
  • Are doua linii de business: vanzarea de inputuri pentru agricultura conventionala si cea organica si tranzactionarea cerealelor. Activeaza in zona de sud-vest a tarii si isi propune sa se extinda in toata zona de sud si de vest
  • Pentru urmatorii 3 ani, vizeaza dezvoltarea activitatii principale si orientarea spre noi linii de business, inclusiv administrarea si livrarea comenzilor pe segmentul agricol de produse fito-organice si conventionale din magazinele Agroland, consolidarea si dezvoltarea vanzarii de fertilizanti solizi, precum si dezvoltarea activitatii de cercetare si producere de material genetic certificat pentru cultura de cereale cu tehnologie proprie.
  • Fondurile atrase in plasamentul din aprilie sunt destinate dezvoltarii companiei si finantarii investitiilor in active fixe, a cheltuielilor curente, precum si pentru fuziuni, achizitii si intrarea in actionariatul unor startup-uri din agricultura.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)